SEO usluge

ŠTA JE UKLJUČENO U SEO USLUGU

SEO koji radim sa svojim momcima iz Web Sharks agencije je robustan i lakše je da napišem šta NIJE uključeno u uslugu.

Standardna SEO usluga uključuje link building strategiju ali NE uključuje troškove za akviziciju linkova. Budžet za akviziciju linkova je potrebno dodati u kampanju.

Isto važi i za sadržaj.

Naš tim sprema kompletnu strategiju sadržaja za vas, sa SEO temama ali NE piše sadržaj za vas.

Ukoliko imate pisca za SEO radićemo direktno sa njim. Ukoliko nemate, imamo partnere pisce SEO tekstova sa kojima sarađujemo i koje ćete direktno platiti za usluge pisanja SEO tekstova.

Vratite se na vrh stranice

DA LI GARANTUJETE ZA REZULTATE?

NE.

Svako ko daje garancije u SEO je ili lud ili vas laže u samom startu.

Ono što garantujemo 100% je da ćemo vaš sajt staviti u najbolju moguću poziciju da vam donese novac, da vam poboljša prodaju.

Savetujemo vam da pogledate rezultate koje smo ostvarili za prethodne klijente i pročitate njihova iskustva.

KAD MOGU DA OČEKUJEM REZULTATE?

Rezultati su relativan pojam i zavise od vaših ciljeva i industrije u kojoj ste.

Na primer, u pojedinim težim vertikalama potrebno je oko 10-12 meseci za ostvarivanje visokih rezultata, dok je u pojedinim lakšim nišama moguće ostvariti vrhunske rezultate već u prvih 90 dana rada.

Rangiranja zavise od težine za date ključne reči. Težina ključne reči (keyword difficulty – KD) je skor 0-100 koji meri konkurentnost. Na primer, ključna reč „chiropractor toronto” ima keyword difficulty 27 prema cognitiveSEO i ahrefs alatima (popularni SEO alati). Ukoliko vaš biznis cilja ključne reči sa skorom 80 svakako će trebati više vremena da se rangirate u odnosu na ključne reči koje imaju KD skor 9. Najbolja šansa vam je da nas kontaktirate kako bi saznali koji pristup bismo mi koristili za targetiranje vaših ključnih reči.

Vratite se na vrh stranice

CENOVNIK

Pravilnik plaćanja

Plaćanje je mesečno, svakog prvog u mesecu za taj mesec.

Prvo plaćanje, potom rad. Nikako drugačije.

  • Ne želim da mi platite u robi koju imate na lageru. Ne zanima me robna razmena.
  • Ne možete da platite „sledeće srede.“ Ovo je biznis. Molim vas da plaćate na vreme.
  • Ne nudim refundacije.
  • Ukoliko platite 6 meseci unapred dobićete značajan popust od 30%

Sve kampanje za lokalne firme zahtevaju minimum 15 radnih sati mesečno, kampanje za firme koje pokrivaju čitavu državu zahtevaju minimum 25 radnih sati mesečno, dok je 35 sati minimum za ecommerce sajtove, u suprotnom će za željene rezultate biti potrebna čitava večnost.

Popusti

Za klijente koji se opredele za mesečno plaćanje, tarifa po radnom satu iznosi €33.

Klijentima koji se opredele da unapred plate za duži vremenski period, dajem značajan popust. Kao što znate, za SEO je potrebno vreme, tako da svakako ima smisla da dobro razmislite o popustu od 33%, umesto da plaćate mesečnu punu cenu:

  • 6 meseci unapred – €22 radni sat

Ukoliko želite moguće je povećati broj radnih sati mesečno, za šta se većina klijenata opredeli nakon što se uveri u rezultate rada mog tima i mene.

Dakle, što više radnih sati bude uloženo u kampanju, brže ćete videti rezultate.

Minimalna mesečna cena – €330*
* Cena ne uključuje budžet za akviziciju linkova, njega je potrebno posebno dodati u kampanju prema predlogu koji ćete dobiti a sve u zavisnosti od vaše konkurencije u Guglu.

Vratite se na vrh stranice

DA LI ĆU IMATI UGOVORNU OBAVEZU?

Ne.

Vratite se na vrh stranice

DA LI MOGU DA BIRAM KLJUČNE REČI?

Na početku SEO kampanje uvek pitam za koje ključne reči želite da se rangirate. Kad dobijem listu ključnih reči, onda sa svojim timom pronalazim i ostale reči i fraze koje bi se dobro uklopile u strategiju i u vaš brend i koje bi valjalo da se targetiraju.

Vratite se na vrh stranice

DA LI ĆETE VI DA PIŠETE SADRŽAJ?

Da, ukoliko nemate sadržaj na sajtu, moj tim će ga napisati. Moj tim SEO pisaca čine dva vredna momka koji će napisati sadržaj prilagođen vašem brendu, proizvodima i uslugama. Ukoliko imate sadržaj na sajtu, mi ćemo ga optimizovati i dovesti u stanje da rangira u Guglu i odatle vam dovodi kupce.

Vratite se na vrh stranice
>