SEO usluge

ŠTA JE UKLJUČENO U SEO USLUGU

SEO koji radimo je robustan i lakše je da napišemo šta NIJE uključeno u uslugu.

Standardna SEO usluga uključuje link building strategiju ali NE uključuje troškove za akviziciju linkova. Budžet za akviziciju linkova je potrebno dodati u kampanju.

Isto važi i za sadržaj.

Naš tim sprema kompletnu strategiju sadržaja za vas, sa SEO temama ali NE piše sadržaj za vas.

Ukoliko imate pisca za SEO radićemo direktno sa njim. Ukoliko nemate, imamo partnere pisce SEO tekstova sa kojima sarađujemo i koje ćete direktno platiti za usluge pisanja SEO tekstova.

Vratite se na vrh stranice

DA LI GARANTUJETE ZA REZULTATE?

NE.

Svako ko daje garancije u SEO je ili lud ili vas laže u samom startu.

Ono što garantujemo 100% je da ćemo vaš sajt staviti u najbolju moguću poziciju da vam donese novac, da vam poboljša prodaju.

Savetujemo vam da pogledate rezultate koje smo ostvarili za prethodne klijente i pročitate njihova iskustva.

KAD MOGU DA OČEKUJEM REZULTATE?

Rezultati su relativan pojam i zavise od vaših ciljeva i industrije u kojoj ste.

Na primer, u pojedinim težim vertikalama potrebno je oko 10-12 meseci za ostvarivanje visokih rezultata, dok je u pojedinim lakšim nišama moguće ostvariti vrhunske rezultate već u prvih 90 dana rada.

Rangiranja zavise od težine za date ključne reči. Težina ključne reči (keyword difficulty – KD) je skor 0-100 koji meri konkurentnost. Na primer, ključna reč „chiropractor toronto” ima keyword difficulty 27 prema cognitiveSEO i ahrefs alatima (popularni SEO alati). Ukoliko vaš biznis cilja ključne reči sa skorom 80 svakako će trebati više vremena da se rangirate u odnosu na ključne reči koje imaju KD skor 9. Najbolja šansa vam je da nas kontaktirate kako bi saznali koji pristup bismo mi koristili za targetiranje vaših ključnih reči.

Vratite se na vrh stranice

KAKAV JE MODEL PLAĆANjA? KAKVE SU CENE? KOLIKO KOŠTA SEO?

Plaćanje je mesečno, svakog prvog u mesecu za tekući mesec.

Cene su zasnovane prema vrednostima koje donosimo.

Na primer, ukoliko držite ginekološku ordinaciju i mi vam u toku meseca dovedemo 1000 ciljanih osoba organski na sajt , od toga 10% budu konverzije, što je industrijski standard, što znači da će 100 od 1000 ljudi popuniti formular za kontakt, pozvati telefonom ordinaciju itd i postati potencijalni pacijenti vaše ordinacije, potom 20% postanu kupci, što je opet industrijski standard i zavisi od toga koliko dobro vaša prodaja radi, ali 20% je standard i €200 je životna vrednost svakog kupca (pacijenta – customer lifetime value), vaša ordinacija će mesečno imati €4000 novog prihoda. Zasnovano na tome da vama mesečno donesemo €4000, naša organska SEO usluga će imati mesečnu cenu od €600.

Početna cena – od €399 mesečno*
* Cena ne uključuje budžet za akviziciju linkova, njega je potrebno posebno dodati u kampanju.

Vratite se na vrh stranice

DA LI ĆU IMATI UGOVORNU OBAVEZU?

Nakon što nas kontaktirate, naš tim će uraditi inicijalnu SEO analizu kako bismo saznali performanse vašeg sajta. U zavisnosti od toga šta analiza pokaže, izložićemo vam plan rad sa kratkoročnim, srednjeročnim i dugoročnim ciljevima i budžetima neophodnim da se ciljevi ostvare. Uobičajeno je da sa svim klijentima potpisujemo ugovorne obaveze za SEO usluge, jer SEO nije kratkoročni posao i ne može se uraditi za mesec dana.

Vratite se na vrh stranice

DA LI MOGU DA BIRAM KLJUČNE REČI?

Na početku SEO kampanje uvek pitamo za koje ključne reči želite da se rangirate. Kad dobijemo listu ključnih reči, onda pronalazimo i ostale reči koje bi se dobro uklopile u strategiju i u vaš brend.

Vratite se na vrh stranice

DA LI ĆETE VI DA PIŠETE SADRŽAJ?

Da, ukoliko nemate sadržaj na sajtu, mi ćemo ga napisati. Naš tim SEO pisaca čine dva vredna momka koji će napisati sadržaj prilagođen vašem brendu, proizvodima i uslugama. Ukoliko imate sadržaj na sajtu, mi ćemo ga optimizovati i dovesti u stanje da rangira u Guglu i odatle vam dovodi kupce.

Vratite se na vrh stranice
>