Angažujte moj tim i mene

Usluge:

SEO (optimizacija za Gugl)

KAKAV JE MODEL PLAĆANjA?

Plaćanje je mesečno, početkom meseca za tekući mesec.
Početna cena – od €499 mesečno*
* Cena ne uključuje budžet za akviziciju linkova, njega je potrebno posebno dodati u kampanju.

KAD MOGU DA OČEKUJEM REZULTATE?

„Rezultati“ su relativan pojam i zavise od vaših ciljeva, vertikale i industrije u kojoj ste. Na primer, u pojedinim težim vertikalama potrebno je oko 10-11 meseci za ostvarivanje visokih rezultata, dok je u pojedinim lakšim nišama moguće videti vrhunske rezultate već u prvih 30 do 90 dana rada.

„Rezultati“ su relativan pojam i zavise od vaših ciljeva, vertikale i industrije u kojoj ste. Na primer, u pojedinim težim vertikalama potrebno je oko 10-11 meseci za ostvarivanje visokih rezultata, dok je u pojedinim lakšim nišama moguće videti vrhunske rezultate već u prvih 30 do 90 dana rada.

DA LI GARANTUJEŠ ZA REZULTATE?

NE. Svako ko daje garancije u SEO je ili lud ili vas laže u samom startu. Ono što garantujem 100% je da ću vaš veb sajt postaviti u najbolju moguću poziciju za ostvarivanje visokih rezultata. Savetujem vam da pogledate rezultate koje sam ostvario za prethodne klijente i pročitate njihova iskustva.

ŠTA JE UKLJUČENO U SEO USLUGU

SEO koji radim je prilično robustan i lakše je da napišem šta NIJE uključeno u uslugu. Standardna SEO usluga uključuje link building strategiju, ali NE uključuje troškove za akviziciju linkova. Budžet za akviziciju linkova je potrebno dodati u kampanju. Isto važi i za sadržaj – zajedno sa mojim timom spremam kompletnu strategiju sadržaja za vas, sa SEO temama, ali NE pišem sadržaj za vas. Ukoliko imate pisca za SEO radiću direktno sa njim. Ukoliko nemate, imam partnere pisce za SEO tekstove sa kojima radim i koje ćete direktno platiti za usluge pisanja SEO tekstova.

PPC (pay per click)

PPC – plaćanje po kliku – je najbrži način da vam telefoni zazvone i da krene prodaja proizvoda i usluga preko interneta.

Ne samo da PPC kampanje na Guglu, Fejsbuku, LinkedInu i ostalim platformama, pomažu da vam telefoni zazvone i da krene prodaja, one takođe pružaju dovoljno podataka o vašem sajtu i koliko je on dobro optimizovan. Moj tim saradnika je sposoban da te podatke obradi i primeni na SEO kampanju koja se nastavlja na vašu PPC kampanju.

Početna cena – od €399 mesečno (nema troškova postavke kampanje, nema dugotrajnih ugovora) + budžet za reklame /ad spend/

Remarketing

Remarketing nam pruža mogućnost da postavimo “kolačiće za praćenje” kad ljudi dođu na vaš sajt, i da im onda prikazujemo relevantne reklame vaših proizvoda i usluga na Facebooku, Google Display mreži, na LinkedInu itd, dakle, kada odu sa vašeg sajta a ne izvrše kupovinu.

Zašto remarketirati?

Statistika je neumoljiva, ona pokazuje da je u proseku potreno 7 interakcija sa kupcem pre nego što on izvrši kupovinu.

Menadžment remarketing kampanje vas neće koštati ništa!

Cena – BESPLATNO*
* Budžet za remarketing reklame se dodatno uključuje u kampanju.

Email marketing

Sa prosečnim kupcem je potrebno 7 puta pričati kako bi on izvršio kupovinu.

To je razlog zašto je email marketing ključ. Moj tim će vam pomoći da automatizujete vašu email marketing sekvencu kako bi potencijalne kupce vodili lagano kroz prodajni ciklus. Dokazano je da ovaj sistem može da duplira broj prodaja koje vaš sajt ostvaruje.

Cena : pozovite

Konsultacija

Želim da vam ponudim precizno uputstvo, pravljeno samo za vas… i to BESPLATNO.

Pregledaću prisustvo vaše firme na internetu, analizirati vašu trenutnu marketing strategiju i dati vam savete kako možete da poboljšate onlajn prodaju. Sve to bez daljih obaveza.

Jednostavno mi pošaljite poruku na centrala@markocvijic.com ili putem Twittera na @markocvijic kako bi zakazali konsultaciju.

Tokom konsultacije ćemo proći kroz detalje.

Znaćete šta je dobro a šta ne na vašem sajtu i šta bi trebalo da popravite kako bi poboljšali prodaju vaših proizvoda i usluga.

Nakon konsultacije ćete imati plan koji ćete moći sami da sprovedete u delo ili da prepustite onlajn marketing kampanju meni i mom timu saradnika.

Jednostavno mi pošaljite poruku na centrala@markocvijic.com ili putem Twittera na @markocvijic kako bi zakazali konsultaciju.

Sreću i uspeh u onlajn prodaji vam želim,
Marko Cvijić

>